jueves, 7 de junio de 2012

III Vents del Sud Solitaris i A2.

El pròxim dia 30 de Juny i 1 de Juliol tindrà lloc al nostre club la III Vents del Sud  per embarcacions amb solitari i amb dos tripulants. Aquesta prova es puntuable pel Campionat de Catalunya de l'especialitat i els regatistes tindran que completar un recorregut que el portarà del Nàutic Hospitalet-Vandellòs fins a una balisa situada a mig camí de Hospitalet de l'Infant i Cambrils. Un cop superada aquesta balisa les embarcacions es dirigiran al far de Tortosa per deixar-lo per estribord  i dirigir-se a la piscifactoria que hi ha al davant de l'ametlla de mar i deixar-la igualment per la seva banda de estribord. El tram final portarà les embarcacions de nou al club Nautic Hospitalet-Vandellòs on acabarà la prova. Un total de 45 milles que els regatistes tindran que completar  per acabar la prova.
Aquesta regata també estarà oberta per totes aquelles embarcacions amb tripulació complerta que vulgui disfrutar d'un dia de navegació a les nostres costes. 
Podeu trobar l'anunci de regates i el full d'inscripció als documents compartits (regates de creuer) a aquesta mateixa pàgina. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario